5 Kasım 2007 Pazartesi

Msn Hileleri

Msn Listesinde En üstte yer alın.!

Arkadaşlarınızın msn listesinde en üstte yer almanız için gerek tek şey nickiniz başına ' (tırnak işareti) ni koyup bir boşluk bırakmak


Nickiniz görünmez olsun !

1) Nickinizi yazdığınız pencereyi açın,
2) Nickinizi tamamen silin,
3) Alt tuşuna basılı tutarak 0160 yazın ve tamam a tıklayın. Nickiniz artık boşluk şeklinde görünüyor


Msn’de titreşim alımını engellemek !

Msn penceresinde, Araçlar menusundan Seçenekleri tıklayın. Sol bölmeden İletiler'i tıklayın. Diğerlerinin bana Titreşim .göndermesine izin ver onay kutusundaki işareti kaldırın, tamam diyerek pencereyi kapatın.

Sizi Msn listesinden silenleri programsız görün !

Msn pencerenizden
1- Araçlar (Tools)
2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın.
3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin.

İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir.


Programsız uygulanan bir msn şakası

Güzel sayılabilecek ve herkesin yapabileceği bir msn şakası. Kolay uygulanabilir ve şaşkınlık uyandıran bir şaka. Msn'inizi çevrimdışı gösteriyorsunuz. Sonra Araçlar/Görüntü resmimi değiştir'e tıklıyorsunuz. Daha sonra "resim gösterme kutusuna" tıklıyorsunuz. Nickinize "Başka bir bilgisayarda oturum açtınız" yazıyorsunuz. Durumunuzu çevrimiçi yapıyorsunuz


Msn Messenger Otomatik Açmayı Kaldırmak

Bu özellik sayesinde bilgisayarınızı açtığınız da Msn Messenger'ın otomatik açılmasını engelleyebilirsiniz. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. Sol bölmede Genel'i tıklatın. Oturum Aç'ın altında Windows da oturum açtığımda Messenger'ı otomatik olarak çalıştır onay kutusunu temizleyin ve tamam'a tıklayın.

Hiç yorum yok: